(internet)makelaar

Specialist in vastgoedpresentatie

Samenwerking voor (internet)makelaars

In Amsterdam is de woningmarkt bloeiend. Het gaat zelfs zo snel dat het nieuwe aanbod schaars aan het worden is. Het lijkt er daarom op dat het voor de makelaars in Amsterdam lastiger wordt nieuwe woningen aan te vullen in hun portefeuille, dan het te verkopen. Wij van De Aanvullende Makelaar willen onze dienstverlening graag inzetten om u te helpen aan extra woningen te komen. Onze aanvullende dienstverlening gaat door waar uw dienstverlening stopt. 

Vastgoedstyling voor een groter woningportefeuille 

De Aanvullende Makelaar staat open voor constructief samenwerken met makelaars in de regio Amsterdam. Wilt u zich als (internet)makelaar onderscheiden van collega makelaars door uw klanten extra service te bieden op het gebied van de woningpresentatie? Voeg dan onze aanvullende makelaarsdiensten toe aan uw dienstenpakket. U biedt daarmee onderscheidende kwaliteit en extra service aan potentiële nieuwe klanten en u kunt extra woningen winnen. Een win-winsituatie dus voor een groter woningportefeuille, voor uw klanten én voor u als makelaar.

''Samen gaan we voor de beste service richting uw klanten en voor een groter woningportefeuille''

Een verlengstuk van de makelaar - Meerwaarde voor uw aanbod!

Als makelaar weet u als geen ander hoe belangrijk een goede woningpresentatie is. Niet alleen tijdens de bezichtiging, maar ook op foto’s. De Aanvullende Makelaar maakt de woning volledig verkoop- of verhuurklaar en zorgt dat deze perfect op de huizenmarkt gepresenteerd wordt. Nadat een woning succesvol is gestyled, kunnen wij ook een Funda-proof fotoshoot verzorgen en kijkers begeleiden tijdens een bezichtiging of open huis. Het stylen en meubileren van leegstaande kamers of modelwoningen behoort ook tot de mogelijkheden. Wellicht ook interessant voor verhuurmakelaars! Wij hebben veel ervaring met aankopen van prachtige, betaalbare interieurs voor te huur staande woonhuizen voor woningverhuurders in het hogere segment.

No cure, no pay

Omdat wij met een “no cure, no pay” methode werken, hoeft u alleen te betalen wanneer een opdracht daadwerkelijk is afgerond. Dat betekent, bij een verkoopopdracht wanneer de woning uiteindelijk verkocht is bij de notaris en bij een verhuuropdracht wanneer deze daadwerkelijk contractueel verhuurd is. Klik hier voor een paar voorbeelden van objecten die wij hebben getransformeerd tot een commercieel succes. 

Een samenwerking biedt de volgende voordelen:

 • De mogelijkheid om potentiële klanten te winnen
 • Exclusieve kwaliteit op het gebied van de woningpresentatie
 • Optimale presentaties van woningen binnen uw aanbod
 • Uw woningaanbod springt eruit op Funda
 • Méér kijkers>betere onderhandelingspositie
 • Meer kans op snellere verkoop/verhuur voor een zo hoog mogelijke prijs
 • Direct en snel resultaat (hands-on concept) tegen lage kosten
 • Leegstaande woningen snel gemeubileerd
 • Promotie en vermelding op startpagina House of KIKI
 • U onderscheidt zich van makelaars die niet samenwerken met een keurmerkstyliste
 • Flyer van De Aanvullende Makelaar mee in elke brochure of, wanneer gewenst, gaan wij mee naar opnamegesprek

Lijkt het u wel interessant om met ons samen te werken? Of wilt u meer over onze dienstverlening weten? 

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstyling, woningfotografie, meubelverhuur, gastvrouw open huis, verhuurstyling, of voor aankoop van een compleet interieur voor woningverhuur of voor Airbnb