Zakelijk

Specialist in vastgoedpresentatie

Zakelijke dienstverlening: Meerwaarde voor jouw vastgoed!

De Aanvullende Makelaar verzorgt bijzondere vastgoedpresentaties voor al jouw projecten. Wij geloven dat een aantrekkelijke presentatie de prijs van vastgoed aanzienlijk verhoogt. Nadat een woning succesvol is gestyled, kunnen wij ook een Funda-proof fotoshoot verzorgen en kijkers begeleiden tijdens een bezichtiging of open huis. Wil je meer over onze dienstverlening weten? Of heb je nog vragen? Maak hier een afspraak. Of bel ons: 06-10252529

Verkoopstyling als extra service makelaar

Samenwerking voor makelaars

Met een samenwerking heeft u een streepje voor op andere makelaars en kunt u uw klanten een totaalpakket aanbieden.

Huis stylen voor verkoop

Verkoopstyling

Wil je jouw huis voor de beste prijs verkopen? Dan is de keuze voor verkoopstyling door De Aanvullende Makelaar een slimme investering!

Inrichten van gerenoveerde woningen voor de vastgoedverhuurder!

Gemeubileerde verhuurstyling

Wil je meer huurinkomsten realiseren? Wij zijn specialist in het bij elkaar sprokkelen van complete woninginrichtingen voor woningverhuurders.

Professionele woningfotografie

Woningfotografie

Een succesvolle verkoop start met een perfecte woningpresentatie. Een perfecte woningpresentatie start met de mooiste foto's van jouw huis.  

Gastvrouw Open Huis Amsterdam

Gastvrouw Open Huis

Verkoopcoach nodig? Wij zijn gecertificeerd verkoopcoach en leiden bezoekers graag rond in jouw woning, ook 's avonds of in het weekend.

Meubelverhuur lege woningen

Meubelverhuur(koop)

Een lege woning levert minder winst op. Wij regelen snel een (tijdelijke) woninginrichting tegen een laag tarief. Van basis tot exclusief.

  Neem contact op

Wij kijken ernaar uit om met de presentatie van jouw vastgoed aan de gang te gaan. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.