Meubelverkoop & Turnkey Verhuurinrichting

Partner bij verkoop- & verhuurstyling!

Stylen & Inrichten & Verhuurklaar maken

Jij het pand, wij de inrichting. Het meubileren van je vastgoedpand kun je met een gerust hart bij ons neerleggen. Sinds 2016 hebben we ons gespecialiseerd in gemeubileerd verhuurklaar maken van kamers, studio's en appartementen voor (expats)verhuur. Een kleine investering kan je zo honderden euro's per maand extra aan huurinkomsten opleveren. We leveren betaalbaar maatwerk: van sleutelklaar tot gestoffeerd. Het is onze passie om je huurder(s) te verrassen met een verhuurinrichting die tot in de puntjes is verzorgd. 

Woningen inrichten zakelijke markt

Expat verhuur / B & B / Airbnb

We zijn een kleine onderneming, maar hebben een uitgebreide collectie meubels, textiel en accessoires op voorraad voor een betaalbare aankleding van: huisverhuur, expat verhuur, B & B, vakantiehuis of een Airbnb accommodatie. Zelfs een logeerkamer kunnen we omvormen tot een prima verblijf. Als er weinig ruimte is, maken we gebruik van scheidingswanden, klapstoelen, stapelbare krukken, meubels met opbergruimte, haken en wandplanken.

Haal de maximale huurprijs uit je investering

Elke opdracht is uniek. Daarom zullen we altijd op basis van je budget en het type huurder dat je wilt bereiken een unieke verhuurinrichting samenstellen. Alles is mogelijk. We helpen je graag met een upgrade, stoffering of met een turnkey design verhuurinrichting.

Turnkey design verhuurinrichting

Bij een turnkey design verhuurinrichting regelen we alles: van mooi beddengoed tot zachte handdoeken, van naturel vloerkleden tot prachtige gordijnen. Van een nieuwe bank, tot een goed uitgeruste eethoek, van grote, groene planten tot witgoed, van huishoudelijke apparatuur tot servies, potten en pannen. 

Wat kost het?

De verhuurder investeert vaak een bedrag rond € 15.000,- euro om een huis volledig te laten meubileren. We leggen de nadruk liever op de portemonnee met aandacht voor het milieu. Door hergebruik van fraaie meubels en stijlvolle accessoires, kunnen we hetzelfde woonhuis meubileren vanaf € 5000,- euro. De meubels worden direct je eigendom. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie over de kosten. Liever een stijlvol interieur huren? Dat kan. Klik hier voor meer informatie.

Wat levert het op?

  • Als je een kaal appartement laat meubileren, betaalt de huurder gemiddeld een bedrag van zo'n 8 euro per vierkante meter extra
  • Voor een appartement van 70 vierkante meter kan dit oplopen tot 280 euro per maand
  • Huurders uit een hoger segment, zijn door hun hoge inkomen betrouwbare huurders
  • Het gebruik van meubels mag ook doorberekend worden via de servicekosten
  • Waardebepaling (puntentelling) van de woning gaat omhoog
  • Méér punten = méér huuropbrengst.

Wil je jouw huis voor de beste prijs verhuren? Bel of mail ons gerust voor een gratis intake op locatie.

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoop- of verhuurstyling, meubelverhuur of voor een turnkey verhuurinrichting

VOOR

NA