Meubelverhuur & Verkoopinrichting

Partner bij verkoop- & verhuurstyling!

Meubelverhuur & Gemeubileerd Verkoopklaar maken!

Ben je op zoek naar een sfeervol interieur om je leegstaande pand tijdelijk mee aan te kleden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lege panden die in de verkoop komen richten we graag voor je in met een licht en stijlvol interieur. Met een kleine investering kun je zo tienduizenden euro's meer krijgen voor de verkoop van je woning. 

Presenteer je woning zo compleet mogelijk

Met onze uitgebreide collectie meubels, textiel en woonaccessoires geven we je huis snel een aantrekkelijke look. We plaatsen grote, groene planten, decoreren de wanden, hangen gordijnen op, we plaatsen bedden met fraai beddengoed en we maken gebruik van andere blikvangers uit onze collectie om zo de perfecte presentatie te creëren. Een smaakvol gemeubileerde woning oogt groter, maakt meer indruk op Funda en tijdens de bezichtiging laat een gemeubileerde woning de potentie van de ruimten beter zien. De meubelpakketten die we leveren worden met liefde en zorg samengesteld en sluiten aan bij de wensen en het budget van onze opdrachtgevers. 

Meubelverhuur tijdelijke inrichting

Onze interieurstijl!

Onze interieurstijl kenmerkt zich door lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen. Deze stijl straalt rust uit, zodat het huis groter lijkt. Zonder tierelantijntjes, maar we hechten wel waarde aan warmte en sfeer. Met natuurlijke materialen, zoals hout, riet, rotan en jute geven we je huis een zachte, warme uitstraling. We leveren de woning fotografie- en bezichtigingsklaar op.

"Alles is mogelijk! Bedenk wie je doelgroep is. Geef ons aan wat je budget is. Daarop stemmen we de inrichting af. Hierbij houden we rekening met de locatie en de architectuur van het object!"

Wat kost het?

Elke opdracht is uniek. Daarom zullen we op basis van de wensen van de opdrachtgever een unieke offerte maken. Onze aanpak stemmen we af met de makelaar, ondernemer of eigenaar. Hieronder vind je een indicatie van de standaardpakketten die we te huur aanbieden. Liever een stijlvol interieur kopen? Dat kan. Klik hier voor meer informatie.

Meubelpakket BASIS: vanaf € 800,-

Met dit pakket leveren we goed verzorgd basis meubilair. Aangevuld met een paar elegante interieurartikelen van onze stylimgsafdeling.

Meubelpakket PLUS: vanaf € 1500,-

Met dit pakket geven we de leegstaande woning een flinke make-over. We richten het huis volledig in met stijlvolle meubels. PLUS we stofferen de woning. PLUS we hangen gordijnen op. PLUS we decoreren de woning. PLUS we voegen accessoires toe voor een zachte, warme, sfeervolle uitstraling.

Meubelpakket PREMIUM: vanaf € 2500,-

Dit pakket wordt op maat samengesteld. Het betreft een professionele maatwerk inrichting met indien gewenst kluswerkzaamheden. We onderscheiden ons van collega's door extreen veel aandacht te besteden aan de sfeer. Iets wat belangrijk is om de kijkers verliefd te laten worden op het huis.

Wat levert het op?

  • Woning steekt erbovenuit op Funda
  • Meer kijkers krijgen de beste indruk van je woning
  • Méér bezichtigingen & betere onderhandelingspositie
  • Snellere verkoop
  • Meer winst & minder stress & beste prijs.

Wil je jouw huis voor de beste prijs verkopen? Bel of mail ons gerust voor een gratis intake op locatie.

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoop- of verhuurstyling, meubelverhuur of voor een turnkey verhuurinrichting.

VOOR

NA