Verkoopstyling & Verhuurstyling

Partner bij verkoop- & verhuurstyling!

Stylen & Inrichten & Verkoopklaar maken!

De presentatie van je woning wordt (opnieuw) belangrijk. Er zijn minder bezichtigingen per woning. Potentiële kopers kunnen door de rap gestegen hypotheekrente minder lenen. Wees hierop voorbereid. De Aanvullende Makelaar helpt je graag met het creëren van de perfecte presentatie. Met een kleine investering kun je zo tienduizenden euro's meer krijgen voor de verkoop van je woning.

Haal de maximale prijs uit de verkoop van je woning

De woningmarkt is aan het veranderen. Juist in deze tijd is professionele verkoopstyling weer van belang. Bij de (re)styling zorgen we voor een goed georganiseerde, ruime en lichte woning. Met kleine aanpassingen maken we elke kamer leuker, frisser en lichter. Zo laten we de potentie van de woning zien aan woningzoekenden.

Presenteer je woning zo compleet mogelijk

We zorgen voor eenheid in het interieur, zodat de woning rust uitstraalt. Spullen die de rust verstoren halen we weg. Hier en daar voegen we mooie accessoires toe. Is er meer nodig voor een perfecte presentatie dan maken we gebruik van het Aanvullende Makelaar accessoirespakket dat we speciaal voor je samenstellen. 

Huur een smaakvol stylingpakket 

We hebben een grote collectie kapstokken, spiegels, planten, vazen, vloerkleden, gordijnen en allerlei mooie meubels voor een stijlvolle presentatie. Het stylingpakket stellen we op maat samen en wordt ingezet tijdens het fotograferen en de bezichtigingen en zal tussentijds achterblijven in de woning. Nadat de woning definitief verkocht is halen we het pakket weer bij je op.

Wat kost het?

Elk opdracht is uniek. Daarom zullen we altijd op basis van de wensen van de opdrachtgever een unieke offerte maken. Onze aanpak stemmen we af met de makelaar, ondernemer of eigenaar.  Hieronder vind je een indicatie van de standaard pakketten die we aanbieden. Liever een stijlvol interieur kopen? Dat kan. Klik hier voor meer informatie.

Stylingspakket BASIS: vanaf € 250,-

Met dit pakket gebruiken we zoveel mogelijk de meubels en accessoires die al in de woning staan. Is er meer nodig voor een perfecte presentatie dan maken we gebruik van enkele mooi eyecatchers van onze stylingsafdeling.

Stylingspakket PLUS: vanaf € 750,-

Met dit pakket geven we de woning een flinke make-over. We gebruiken kleine meubels uit onze eigen collectie. PLUS we stofferen de woning, PLUS we vervangen de gordijnen, PLUS we vervangen de badmatten, PLUS we wisselen het beddengoed en ander textiel voor een zachte, warme uitstraling.  

  Stylingspakket PREMIUM: vanaf € 1500,-

  Dit pakket wordt op maat samengesteld en is zeer lucratief voor als de woning al helemaal leeg staat. We voorzien je pand van de juiste indeling, meubels en presentatie. We onderscheiden ons van collega's door buitengewoon veel aandacht te besteden aan de sfeer. Iets wat belangrijk is om de kijkers verliefd te laten worden op het huis. Kortom, we presenteren je huis zo compleet mogelijk. 

  Wat levert het op?

  • Woning steekt erbovenuit op Funda
  • Meer geïnteresseerden krijgen de beste indruk van je woning
  • Méér bezichtigingen & betere onderhandelingspositie
  • Snellere verkoop 
  • Meer winst & minder stress & beste prijs. 

  Wil je jouw huis voor de beste prijs verkopen of verhuren? Bel of mail ons gerust voor een gratis intake op locatie.

  Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

  Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verhuur- of verkoopstyling, meubelverhuur of voor een turnkey verhuurinrichting.