Open Huis Styling

Partner bij verkoop- & verhuurstyling!

Stylen & Inrichten & Open Huis Klaarmaken

Een open huisbezoek is laagdrempelig en is de ideale manier om op één dag een groot aantal potentiële woningzoekenden te bereiken. Wil je er zeker van zijn dat je de beste prijs uit de verkoop haalt, dan moet de presentatie tijdens het Open Huis wel perfect zijn. Professionele verkoopstyling vergroot de kans dat méér kijkers het beste beeld krijgen van het huis en een hoger bod zullen uitbrengen. 

Gastvrouw open huis Amsterdam of bezichtiging

Open Huis styling 

We kunnen tijdens het Open Huis de styling verzorgen om zo de laatste puntjes op een aantrekkelijke presentatie te zetten. Onze aanpak is bij elke opdracht weer anders. Daarom nemen we altijd voldoende meubels, textiel en woonaccessoires mee voor optimaal resultaat. Iedereen wil ruim wonen, daarom zorgen we dat elke kamer ruim oogt tijdens de bezichtigingen.

Presenteer je huis zo compleet mogelijk

Tijdens de Open Huis Styling creëren we een zachte, warme sfeer in elke ruimte. We brengen rust in het interieur, zodat er een harmonieus geheel ontstaat.  Persoonlijke spullen die de rust verstoren halen we weg. We gaan in elke kamer na hoe we deze kunnen optimaliseren. We geven je huis een gezellige look door hier en daar wat mooie accessoires toe te voegen voor een wow-effect. Precies wat kijkers nodig hebben om verliefd te worden op je huis. 

"De Aanvullende Makelaar weet precies waar woningzoekenden tijdens een Open Huis bezichtiging op letten’’

Wat kost het?

Voor de styling rekenen we € 35,- per uur. Kies je voor een Open Huis stylingpakket, dan betaal je rond € 250,-. Op onze tarievenpagina vind je meer informatie over de kosten.

Wat levert het op?

  • Woning steekt er bovenuit op Funda 
  • Meer kijkers krijgen de beste indruk van je woning
  • Meer bezichtigingen & betere onderhandelingspositie
  • Snellere verkoop
  • Meer winst & minder stress & beste prijs

Organiseer je als makelaar of als particuliere woningverkoper een open huis. Bel of mail ons gerust voor een gratis intake op locatie.

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529 

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoop- of verhuurstyling, meubelverhuur of voor een turnkey verhuurinrichting.