Fundastyling & Fotostyling

Partner bij verkoop- & verhuurstyling!

Stylen & Inrichten & Fotografieklaar maken

Een aantrekkelijke woning presentatie op Funda is het allereerste onderdeel waar een woningzoekende mee in aanraking komt. Op basis van aantrekkelijke foto's wordt binnen een paar seconden besloten of iemand je woning wil gaan bezichtigen of juist niet. Wil je er zeker van zijn dat je de beste prijs uit de verkoop haalt, dan moet de presentatie op Funda wel perfect zijn. Tijdens de fotostyling geven we de woning een ruimer open gevoel, zodat je huis een maximaal aantal mensen aanspreekt.

Funda Fotostyling

Met de fotostyling creëren we een plek waar potentiële kopers direct zouden willen wonen. We zorgen voor eenheid in het interieur, zodat de woning rust uitstraalt. We verzorgen een goed georganiseerde, ruime en lichte woning. Wanneer je woning lekker licht is, oogt deze groter. Iedereen wil ruim wonen, daarom is het belangrijk dat je woning ruim oogt op de foto's. Zo laten we de potentie van je woning zien aan woningzoekenden.

Presenteer je woning zo compleet mogelijk

Met onze uitgebreide collectie woonaccessoires kunnen we je interieur snel een stijlvolle make-over geven. We hebben iets voor elk deel van je huis. Van mooi beddengoed tot zachte handdoeken, van naturel vloerkleden tot prachtige vazen, van frisse douchegordijnen tot grote, groene planten. De accessoires worden voor de fotoshoot op de juiste plek gezet voor een perfecte fotopresentatie. Zo weet je zeker dat de advertentie van je woning er op zijn best uitziet op Funda en alle overige huizensites in Nederland. 

Wat kost het?

Voor de styling rekenen we € 35,- per uur. Kies je voor een fotostyling pakket, dan betaal je rond € 150,-. Afhankelijk van de grootte van het pakket dat we op maat voor je samenstellen. Op onze tarievenpagina vind je meer informatie over de kosten.

Wat levert het op?

  • Woning steekt er bovenuit op Funda
  • Meer geïnteresseerden krijgen de beste indruk van de woning
  • Meer bezichtigingen & betere onderhandelingspositie
  • Snellere verkoop 
  • Meer winst & minder stress & beste prijs.

Wil je jouw huis voor de beste prijs verkopen of verhuren? Bel of mail ons gerust voor een gratis intake op locatie.

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoop- of verhuurstyling, meubelverhuur of voor een turnkey verhuurinrichting.