Aanvullende dienstverlening

Partner bij verkoop- & verhuurstyling!

Meubelopslag & Montageservice & Bouwbegeleiding

Meubelopslag 

Staan er in de woning tijdens de verhuur(koop)periode te veel spullen in de woning en staat dit een goede presentatie in de weg?  Dan kunnen we in goed overleg als extra service deze meubels opslaan in onze meubelopslag in Amsterdam of in Deurne.

Montageservice

Heb je nog verbouwklusjes liggen. Ook daar gaan we graag mee aan de slag.  We zetten je meubels of keukenkasten graag voor je in elkaar. De Aanvullende Makelaar kan ook worden ingehuurd als projectleider voor grote of kleine verbouwingen. 

Bouwbegeleiding

Verbouwen van een verhuurpand kan veel stress opleveren. Vakmannen zoeken, bouwmaterialen inkopen, keuzes maken in stijl, kleur en ontwerp. Hierin kunnen we je volledig ondersteunen. Of dit om een kleine renovatie gaat of om een complete verbouwing, met bouwtekeningen en aanvragen van vergunningen. We kunnen het hele traject begeleiden. Op basis van je wensen en budget maken we een voorstel en een begroting. We zoeken de juiste vakmensen, spullen en leveranciers, die passen bij het project. 

We hebben ontelbare verbouwingen begeleidt. Als alles akkoord is gaan de vakmannen aan de slag en controleren we of alles goed gedaan wordt. We regelen alle bestellingen en checken of deze op tijd worden geleverd. Gedurende de verbouwing bespreken we tussentijds de voortgang en zorgen ervoor dat de oplevering volgens planning verloopt. Ook hierin leveren we betaalbaar maatwerk, afhankelijk van je wensen en budget.

Shopping

Ook als je slechts één specifiek item wilt vervangen, kan onze shopping service helpen kiezen. Dit scheelt je veel tijd, omdat we precies weten waar we mooie spullen kunnen kopen tegen kleine prijzen. 

Wil je jouw huis voor de beste prijs verkopen of verhuren? Bel of mail ons gerust voor een gratis intake op locatie. 

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoop- of verhuurstyling, meubelverhuur of voor een turnkey verhuurinrichting.