Portfolio

Specialist in vastgoedpresentatie

Impressie verhuurstyling projecten


Kale garage vóór styling

Voor

Compleet opgekapte garage na verhuurstyling

Na

Project: verhuurstyling garage

Deze garage in Bos en Lommer was door de eigenaren gekocht als experimentele belegging. Aan De Aanvullende Makelaar de taak om met een klein budget een multifunctioneel atelier te creëren voor de verhuur. Tijdens dit project hebben we écht de handen uit de mouwen gestoken om de garage te moderniseren tot een heerlijke werkplek voor jonge ondernemers.  Dankzij onze metamorfose werd de garage binnen een week na de restyling boven de vraagprijs verhuurd aan een kunstenares.

Ongemeubileerde keuken voor verhuur

Voor

Keuken meubileren en aankleden voor verhuur

Na

Project: ​verhuurstyling nieuwbouwappartement

De Aanvullende Makelaar verzorgde een smaakvol interieur voor dit nieuwbouwappartement aan de Amstel. Op de voor- en na foto is goed te zien wat een neutrale inrichting voor de presentatie van de woning kan doen. Wij hielpen deze vastgoedbelegger met een complete woninginrichting van meubilair tot aan de keukeninrichting. 

Verhuurstyling Amsterdam woonkamer

Voor

Woonkamer neutraliseren voor verhuur

Na

Project: verhuurstyling appartement

In dit kleurrijke studio appartement uit 1900 in Oud West was sprake van achterstallige onderhoud. De ziel en zaligheid van deze eigenaresse was nog sterk aanwezig in de woning. Vóór de restyling was de woning volledig uitgewoond. Door een goede samenwerking van de aannemer met De Aanvullende Makelaar hebben wij alle mooie details van deze karakteristieke woning tot zijn recht laten komen. Het resultaat is een heerlijke lichte woning met een moderne uitstraling.

Garage vóór styling door De Aanvullende Makelaar Amsterdam

Voor

Kant-en-klare garage na verhuurstyling

Na

Project: verhuurstyling garage

Vóór de restyling was deze garage in Bos en Lommer in gebruik door een loodgieter. Na de restyling werd de garage in gebruik genomen door een sportschoolhouder. De Aanvullende Makelaar heeft de garage getransformeerd tot een kleinschalige sportstudio. Zo plaatsten wij een sportvloer, grote spiegels op de achterwand, een kleedkamer en een keukenblok.  De Marokkaanse kussens bij de entree maken de styling van de sportschool helemaal af.