Portfolio

Specialist in vastgoedpresentatie

Impressie verhuurstyling projecten


Garage vóór styling door De Aanvullende Makelaar Amsterdam

Voor

Kant-en-klare garage na verhuurstyling

Na

Project: verhuurstyling garage

Vóór de restyling was deze garage in Bos en Lommer in gebruik door een loodgieter. Na de restyling werd de garage in gebruik genomen door een sportschoolhouder. De Aanvullende Makelaar heeft de garage getransformeerd tot een kleinschalige sportstudio.  

Ongemeubileerde keuken voor verhuur

Voor

Keuken meubileren en aankleden voor verhuur

Na

Project: ​verhuurstyling nieuwbouwappartement

De Aanvullende Makelaar verzorgde een smaakvol interieur voor dit nieuwbouwappartement aan de Amstel. Wij hielpen deze vastgoedbelegger met een complete woninginrichting van meubilair tot aan de keukeninrichting. 

Verhuurstyling Amsterdam woonkamer

Voor

Woonkamer neutraliseren voor verhuur

Na

Project: verhuurstyling appartement

In dit kleurrijke appartement in Amsterdam Oud West was de ziel en zaligheid van deze eigenaresse nog sterk aanwezig in de woning. Door een goede samenwerking van de aannemer met De Aanvullende Makelaar hebben wij alle mooie details van deze karakteristieke woning weer tot zijn recht laten komen. 

Kale garage vóór styling

Voor

Compleet opgekapte garage na verhuurstyling

Na

Project: verhuurstyling garage

Deze garage in Bos en Lommer was door de eigenaren gekocht als experimentele belegging. Aan De Aanvullende Makelaar de taak om met een klein budget een multifunctioneel atelier te creëren. Tijdens dit project hebben we de garage gemoderniseerd tot een toffe werkplek voor ondernemers.