Over ons

Specialist in vastgoedpresentatie

Over ons

De Aanvullende Makelaar is specialist in het optimaal presenteren van een te koop of te huur staand vastgoedobject in de regio Amsterdam. Van studio tot grachtenpand, van woonboot tot vakantiehuis en van bedrijfsobject tot gedateerd appartement; voor elke categorie vastgoed bieden we een inrichting én perfecte woningpresentatie tegen een scherp tarief. Nadat een woning succesvol is gestyled, kan De Aanvullende Makelaar ook een professionele fotoreportage verzorgen en kijkers rondleiden tijdens een bezichtiging of open huis. De Aanvullende Makelaar is aangesloten bij het centraal netwerk voor vastgoedstylisten (CNVV).

Antwa Amalie Verdeuzeldonk is de oprichtster van De Aanvullende Makelaar. Zij is opgeleid als organisatiepsycholoog en is gecertificeerd House of KIKI-vastgoedstyliste en vastgoedcoach. Antwa Verdeuzeldonk heeft ruim 20 jaar in de fashionbranche gewerkt, onder andere als sales-, marketing- en commercieel manager. Hierdoor heeft zij veel ervaring met bedenken en aansturen van commerciële processen én met de presentatie en inrichting van showrooms en etalages. Deze vaardigheden wilde zij extra benutten en combineren met haar passie voor styling & interieur van woningen. Het aankopen, verbouwen, restylen, volledig inrichten en verhuren van beleggingsobjecten van familie en vrienden was de eerste aanloop naar De Aanvullende Makelaar. Het transformeren van garages tot multifunctionele werkruimtes is een goed voorbeeld van een dergelijk project. Bekijk het portfolio voor meer voorbeelden.

Gecertificeerd door House of KIKI

Als House of KIKI-vastgoedstyliste en vastgoedcoach werkt De Aanvullende Makelaar volgens de succesvolle hands-on methode. Dat betekent: de handen écht uit de mouwen steken en niet slechts adviseren. House of KIKI is een CRKBO geregistreerde onderwijsinstelling in vastgoedstyling en heeft met 150+ aangesloten stylisten het grootste netwerk in Nederland. House of KIKI-vastgoedstylisten verzorgen óók de bezichtigingen en maken professionele fotopresentaties voor Funda en Makelaarsland.

De Aanvullende Makelaar in het kort

  • Specialist in verkoop- en verhuurklaar maken van woningen
  • Inclusief professionele woningfotografie 
  • Organiseert een Open Huis Dag
  • Verzorgt zelf de rondleidingen. Ook 's avond of in het weekend
  • Werkzaam in Amsterdam en omgeving
  • Veel ervaring met aankopen van betaalbare interieurs voor woningverhuurders
  • Snel resultaat tegen lage kosten (hands-on concept)
  • Maakt zoveel mogelijk gebruik van bestaande meubels en accessoires
  • Maatwerk en persoonlijke aanpak
  • No cure, no pay methode. U betaalt pas bij een succesvolle verkoop of verhuur.

Wat is onze missie? 

Met een klein team van stylisten, fotografen en verkoopcoaches maken wij uw woonhuis extra aantrekkelijk voor potentiële woningzoekenden. Het is onze missie om uw woning zo mooi mogelijk op de woningmarkt te presenteren, zodat deze sneller verkocht of verhuurd wordt tegen de hoogst mogelijke prijs. Wij geloven dat een aantrekkelijke presentatie de prijs van vastgoed aanzienlijk verhoogd. 

Wilt u meer over onze dienstverlening weten? Of heeft u nog vragen?

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstylingwoningfotografiegastvrouw open huismeubelverhuur of voor de aankoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb. Bent u makelaar in de regio Amsterdam? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen.