Over ons

Specialist in vastgoedpresentatie

Over ons

De Aanvullende Makelaar is specialist in het optimaal presenteren van vastgoedobjecten die te koop of te huur staan in de regio Amsterdam. Van studio's tot appartementen, van woonboten tot studentenhuisvesting en van seniorenwoningen tot aan vakantiehuizen; voor elke categorie vastgoed bieden we een oplossing en een perfecte presentatie tegen een scherp tarief. Nadat een woning succesvol is gestyled, kan De Aanvullende Makelaar ook een professionele fotoreportage verzorgen en kijkers rondleiden tijdens een bezichtiging of Open Huis. Bovendien hebben wij veel ervaring met inrichten van beleggerswoningen. De Aanvullende Makelaar is aangesloten bij het centraal netwerk voor vastgoedstylisten (CNVV).

Antwa Verdeuzeldonk is de oprichtster van De Aanvullende Makelaar. Zij is gecertificeerd House of KIKI-vastgoedstyliste én vastgoedcoach. Antwa heeft ruim 20 jaar in de fashionbranche gewerkt, onder andere als sales-, marketing- en commercieel manager. Hierdoor heeft zij veel ervaring met de presentatie en inrichting van showrooms en etalages. Deze vaardigheden wilde zij extra benutten en combineren met haar passie voor styling & interieur van woningen. Het succesvol aankopen, verbouwen, restylen en verhuren van vastgoedpanden voor familie en vrienden was de eerste aanloop naar De Aanvullende Makelaar. Het transformeren van garages tot multifunctionele werkruimtes is een goed voorbeeld van een dergelijk project. Bekijk het portfolio voor meer voorbeelden

Gecertificeerd door House of KIKI

Als House of KIKI-vastgoedstyliste en vastgoedcoach werkt De Aanvullende Makelaar volgens de succesvolle hands-on methode. Dat betekent: de handen écht uit de mouwen steken en niet slechts adviseren. House of KIKI is een CRKBO geregistreerde onderwijsinstelling in vastgoedstyling en heeft met 150+ aangesloten stylisten het grootste netwerk in Nederland. 

Waarom De Aanvullende Makelaar?

 • Specialist in inrichten van beleggingspanden
 • Kennis van huizen meubileren voor expats
 • Leegstaand vastgoed snel gemeubileerd
 • Maakt zoveel mogelijk gebruik van bestaande meubels & woonaccessoires
 • Werkt efficiënt>snel resultaat tegen lage kosten (hands-on concept)
 • Gegarandeerd de beste prijs
 • Inclusief woningfotografie 
 • Verzorgt bezichtigingen. Ook 's avond of in het weekend
 • Ruime ervaring met budget inrichten en verhuur-klaar maken van beleggerswoningen
 • "No cure, no pay" methode
 • Ideaal voor beleggers, investeerders en vastgoedhandelaren.

Het is ons doel om jouw woonhuis of project zo mooi mogelijk op de woningmarkt te presenteren, zodat deze sneller voor de maximale prijs verkocht of verhuurd wordt. Wij geloven dat een aantrekkelijke presentatie de prijs van vastgoed aanzienlijk verhoogd. 

Wil je weten wat De Aanvullende Makelaar voor jouw vastgoedpand kan beteken? Of heb je nog vragen?

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstylingwoningfotografiegastvrouw open huismeubelverhuur of voor de aankoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb. Bent u makelaar in de regio Amsterdam? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen.