Over ons

Inrichting voor vastgoedbeleggers

Over ons

Bij De Aanvullende Makelaar ben je aan het juiste adres om je vastgoed te laten meubileren en decoreren voor de verhuur of (door)verkoop. Van studio's tot appartementen, van woonboten tot studentenkamers en van seniorenwoningen tot aan vakantiehuizen; voor elke rubriek vastgoed verzorgen we je complete vastgoedinrichting tegen lage kosten. De juiste inrichting zorgt ervoor dat jouw beoogde doelgroep zich thuis voelt op deze plek en bereid is er meer voor te betalen.

Naast de inrichting kunnen wij ook al het andere voor je regelen; het op- en ontruimen van panden, de renovatie, meubeltransport, het afsluiten van een energie- en internetcontract et cetera. Het hele traject tot het turn-key opleveren kunnen we je uit handen nemen tegen een vooraf afgesproken totaalprijs. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je een maximaal rendement halen. Lucratief voor particuliere woningverhuurders en investeerders! We maken een plan, we spreken een prijs af en we bellen je wel als het sleutelklaar is. De Aanvullende Makelaar is aangesloten bij het centraal netwerk voor vastgoedstylisten (CNVV). 

Antwa Verdeuzeldonk is de oprichtster van De Aanvullende Makelaar. Zij is gecertificeerd House of KIKI-vastgoedstyliste én vastgoedcoach. Antwa heeft ruim 20 jaar in de fashionbranche gewerkt, onder andere als sales-, marketing- en als commercieel manager. Hierdoor heeft zij veel ervaring met de presentatie van collecties in showrooms en etalages. Deze vaardigheden wilde zij extra benutten en combineren met haar passie voor styling & interieur van woningen. Het succesvol renoveren én gemeubileerd verhuurklaar maken van vastgoedpanden voor familie en vrienden was de eerste aanloop naar De Aanvullende Makelaar. Het transformeren van garages tot multifunctionele werkruimtes is een goed voorbeeld van een dergelijk project. Bekijk het portfolio voor meer voorbeelden

Gecertificeerd door House of KIKI

Als House of KIKI-vastgoedstyliste en vastgoedcoach werkt De Aanvullende Makelaar volgens de succesvolle hands-on methode. Dat betekent: de handen direct uit de mouwen steken en niet slechts adviseren. House of KIKI is een CRKBO geregistreerde onderwijsinstelling in vastgoedstyling en heeft met 150+ aangesloten stylisten het grootste netwerk in Nederland. 

Waarom kiezen vastgoedbeleggers voor De Aanvullende Makelaar?

  • Vastgoedpand volledig gemeubileerd tegen lage kosten
  • Betaalbaar maatwerk
  • Ontzorgen / wij nemen je werk uit handen
  • Oog voor de potentie van een woning
  • Begeleiden van het hele traject, groot netwerk
  • Speuren van kwalitatief hoogwaardige tweedehands of betaalbare spullen
  • Ontzorgt tot in de details: soeplepel, energiecontract, renovatie, linnengoed, woonaccessoires
  • Neutraal, maar niet steriel, je doelgroep voelt zich thuis (sfeervol en gezellig)
  • Opruimen / ordenen van een woning
  • Gegarandeerd de beste prijs

Neem contact met ons op voor een gratis voorstel. We zijn je graag van dienst!

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstylingwoningfotografiegastvrouw open huismeubelverhuur of voor de aankoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb. Bent u makelaar in de regio Amsterdam? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen.