Woningfotografie

Specialist in vastgoedpresentatie

Woonhuis laten fotograferen

Een fotoreportage van een te koop of te huur staande woning, is het allereerste onderdeel waar een woningzoekende tijdens zijn huizenjacht mee in aanraking komt. Op basis van aantrekkelijke foto’s op bijvoorbeeld Funda wordt binnen een paar seconden besloten om een huis wel of juist niet te gaan bezichtigen. Met interieurfotografie door De Aanvullende Makelaar maak je meteen een goede indruk.  

Professionele foto's huis voor verkoop/verhuur

Styling gecombineerd met woningfotografie

Een aantrekkelijke fotorepresentatie is het allerbelangrijkste onderdeel van een woningpresentatie wanneer je jouw woning te koop zet. Daarom maakt De Aanvullende Makelaar de fotoshoot altijd, direct na de verkoop- of verhuurstyling. Doordat de foto's genomen worden direct na de styling komen de woonruimtes het beste tot zijn recht in een professionele fotoreportage, waarbij de nadruk ligt op de pluspunten van het huis. 

''Interieurfotografie is het meest bekeken onderdeel van een woningpresentatie''

Voor een optimale presentatie gebruiken we, indien nodig, onze eigen accessoires. Deze worden voor de fotoshoot door onze stylisten op de juiste plek gezet voor een perfecte fotopresentatie. Zo weet je zeker dat de advertentie van jouw woning er op zijn best uitziet op Funda en alle overige huizensites in Nederland. 

Wat zijn onze kosten?

Een professionele fotoreportage van ongeveer 20- 24 foto’s in hoge resolutie kost € 125,-. De prijs is inclusief selectie, beeldbewerking en aanleveren binnen twee dagen. De foto’s zijn direct klaar voor gebruik op Funda. Kies je voor ons fotostylingpakket dan betaal je 200 euro, voor de fotoshoot inclusief 3 uur styling. Op onze tarievenpagina vind je meer informatie over de kosten.

Wat levert het op?

  • Krachtige marketingfoto’s voor verkoop, verhuur of andere publicaties
  • Woning steekt er bovenuit op Funda
  • Meer kijkers = betere onderhandelingspositie
  • Snellere verkoop/verhuur
  • Meer winst/minder stress/beste prijs

Zelf doen of De Aanvullende Makelaar inhuren?

Wij geloven in de kracht van samenwerken. De Aanvullende Makelaar streeft naar een sterke driehoeksverhouding tussen huiseigenaren, de makelaar en onszelf als expert op het gebied van woningpresentatie. We bieden makelaars de mogelijkheid om klanten een totaalpakket te bieden. Door samen te werken, is een woning in no-time geheel verkoopklaar en gefotografeerd. Fijn voor u als huiseigenaar én bovendien hebben innovatieve makelaars hiermee een onderscheidende factor in handen.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Of heb je nog vragen? 

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstyling, gastvrouw open huis, meubelverhuur of voor de aankoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb. Ben je makelaar in de regio Amsterdam? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!