Verkoopstyling

Meerwaarde voor je vastgoed

Verkoopstyling!

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. Maar hoe haal je echt alles uit je verkoop? Hoe bereik je de meeste kopers? Ga je de presentatie zelf doen? Bij De Aanvullende Makelaar ben je aan het juiste adres. We halen écht alles uit de kast om de woning zo aantrekkelijk mogelijk op de woningmarkt te presenteren. Zo weet je zeker dat je méér uit je verkoop haalt!

Verkoopstyling Amsterdam voor versnelde woningverkoop

De beste prijs uit de ruimten halen

Bij de verkoopstyling kijken we naar de potentie van het huis. We zetten de pluspunten van je woning extra in de schijnwerpers, om hiermee zoveel mogelijk geïnteresseerden aan te trekken. 

''Vastgoedstyling is een slimme investering die zichzelf terugverdient''

Bij de verkoopstyling gebruiken we zoveel mogelijk de spullen die al in de woning aanwezig zijn. Is er meer nodig voor een optimale woningpresentatie dan lenen we gratis nieuwe woonaccessoires en mooie decoratie uit van onze stylingsafdeling. Dit is een extra service die we gratis aanbieden tijdens de verkoopperiode.

House of KIKI – Succesvolle Hands-on methode!

Onze vastgoedstylisten zijn allemaal opgeleid door House of KIKI. House of KIKI-vastgoedstylisten werken volgens een uniek “Hands-on” concept. Dit heeft als voordeel dat zij direct de handen uit de mouwen steken voor een snel resultaat. Binnen no-time is jouw woning klaar voor een bezichtiging.

Wat kost verkoopstyling?

We maken een woning verkoopklaar rond 150 euro. Bekijk onze tarievenlijst voor meer informatie over de kosten. O ja, je betaalt pas bij een succesvolle verkoop of verhuur.  

Wat levert verkoopstyling op?

  • Aantrekkelijkere woningpresentatie
  • Woning springt eruit vergeleken met vergelijkbare woningen op Funda 
  • Meer kijkers = betere onderhandelingspositie
  • Snellere verkoop/verhuur
  • Méér winst/minder stress/beste prijs

Wil je ook méér winst uit de verkoop van je vastgoedpand halen? Of heb je nog vragen? 

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verhuurstyling of voor de inkoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur. Ben je vastgoedbelegger in de regio Amsterdam? We zijn je graag van dienst.