Verkoopstyling

Specialist in vastgoedpresentatie

Optimale verkooppresentatie

De Aanvullende Makelaar is gespecialiseerd in presenteren van allerlei soorten vastgoedpanden die te koop of te huur staan in heel Nederland. Wij geloven dat een aantrekkelijke presentatie de prijs van vastgoed flink verhoogt. De Aanvullende Makelaar kan helpen de woning zo mooi mogelijk op de huizenmarkt te presenteren, zodat deze eruit springt op Funda én zo snel mogelijk verkocht of verhuurd wordt tegen de hoogst haalbare prijs. 

Verkoopstyling Amsterdam voor versnelde woningverkoop

De beste prijs uit de ruimten halen

Bij de verkoopstyling kijken we naar de potentie en pluspunten van de woning. Onze stylisten neutraliseren de kamers van onrustige en te persoonlijke elementen en zetten de sterke punten van jouw woonhuis extra in de kijker, om hiermee een zo breed mogelijke doelgroep in het hogere segment aan te trekken. 

''Vastgoedstyling is een slimme investering die zichzelf terugverdient''

Bij de verkoopstyling gebruiken we zoveel mogelijk de spullen die al in de woning aanwezig zijn. Is er meer nodig om een optimale woningpresentatie te bereiken dan maken we gebruik van woonaccessoires van onze stylingsafdeling. Dit is een extra service die we gratis aanbieden tijdens de verkoopperiode.

House of KIKI – Succesvolle Hands-on methode!

Onze vastgoedstylisten zijn allemaal opgeleid door House of KIKI. House of KIKI-vastgoedstylisten werken volgens een uniek “Hands-on” concept. Dit heeft als voordeel dat zij direct de handen uit de mouwen steken voor een snel resultaat. Binnen no-time is jouw woning klaar voor een bezichtiging.

Wat kost verkoopstyling?

Voor de kleine portemonnee hebben wij al een budget styling pakket rond 200 euro. Gemiddeld genomen zit de investering rond 450 euro. Dit bedrag is inclusief een professionele fotoreportage. Bekijk onze tarievenlijst voor meer informatie over de kosten. O ja, je betaalt pas bij een succesvolle verkoop of verhuur.  

Wat levert verkoopstyling op?

  • Woning wordt zo neutraal mogelijk gepresenteerd op de woningmarkt
  • Woning springt eruit vergeleken met vergelijkbare woningen op Funda 
  • Meer kijkers>betere onderhandelingspositie
  • Snellere verkoop/verhuur
  • Meer winst/minder stress/beste prijs

Wil je meer over onze dienstverlening verkoopstyling weten? Of heb je nog vragen? 

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verhuurstylingwoningfotografiegastvrouw open huismeubelverhuur of voor de aankoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb. Ben je makelaar in de regio Amsterdam? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!