Portfolio

Specialist in vastgoedpresentatie

Impressie verkoopstyling projecten

Ongemeubileerde huiskamer

Voor

Perfect gestylde eethoek klaar voor de verkoop

Na

Project: meubilering huiskamer

De bewoners van dit koophuis waren reeds verhuisd naar hun nieuwe woning. Ook de gehele inboedel is meeverhuisd. De Aanvullende Makelaar verzorgde een complete meubilering om de lege woning mee aan te kleden en zo aantrekkelijker te laten ogen voor potentiële kopers. Na de meubilering was de woning snel verkocht voor een mooi bedrag boven de vraagprijs!

Keuken woonhuis aantrekkelijk maken voor verkoop

Voor

Geslaagde verkoopstyling en woningfotografie keuken

Na

Project: verkoopstyling keuken

In dit project heeft De Aanvullende Makelaar verkoopstyling toegepast om de pluspunten van de keuken beter tot zijn recht te laten komen. Het resultaat is een frisse keuken met een moderne uitstraling met een mooie lichtinval. 

Rommelige woonkamer vóór verkoopstyling

Voor

Opgeruimde woonkamer ná verkoopstyling door De Aanvullende Makelaar

Na

Project: verkoopstyling rommelkamer

De voor- en na foto's van dit project laten haarscherp zien wat het weghalen van overbodige spullen voor effect heeft op een ruimte. De 'rommelkamer' vol speelgoed is nu een strakke, opgeruimde kamer. Door op te ruimen en te neutraliseren, oogt de kamer rustiger en groter en is het voor potentiële kopers makkelijker om de mogelijkheden van de ruimte te zien.

Slaapkamer vóór styling door house of KIKI styliste

Voor

Aantrekkelijk ogende slaapkamer na verkoopstyling

Na

Project: meubilering slaapkamer

Een leegstaande woning verkoopt minder goed dan een gemeubileerde. Met behulp van tijdelijke meubels hebben we de lege kamer getransformeerd tot een fijne master bedroom. Om rust en harmonie te creëren, is de groene muur in de slaapkamer als uitgangspunt genomen voor de styling en zijn de rest van de meubels en accessoires daarop aangepast.