Gemeubileerde verhuur

Inrichting voor vastgoedbeleggers

Gemeubileerde verhuurstyling

Heb je één beleggingspand of zelfs meer beleggingspanden die je verhuurd, bijvoorbeeld kaal of gestoffeerd? Realiseer méér huurinkomsten met een volledig gemeubileerde woning tegen lage kosten. 

Woningen inrichten zakelijke markt

Verhuurstyling inclusief nieuw interieur

Voor woningverhuurders genereren we extra huurinkomsten door slimme meubilering van je verhuurpand(en). We helpen je graag om je vastgoedpand(en) sfeervol te meubileren en er een expat woning van te maken.  Dit doen we met nieuwe, maar ook met luxe tweedehands meubels en woondecoratie waardoor het meubileren van je vastgoedbelegging al met een klein budget uitvoerbaar is. 

''We transformeren elk kaal huurhuis naar een volledig ingericht droomhuis waar huurders uit een hoger segment zich thuis in zullen voelen''

We regelen de meubilering tot in detail

We verzorgen de verhuurpresentatie, van A tot Z. We weten precies wat er bij gemeubileerde verhuur in de woning moet staan en waar we hoge kwaliteit spullen voordelig kunnen kopen. 

We kunnen je helpen met een totale inrichting: Van een goed uitgeruste eet- en zithoek, slaapkamer en kasten. Tot aan bedlinnen, badlakens, gordijnen, keukengerei en huishoudelijke apparatuur. Tot aan het sauzen van muren en het ophangen van gordijnen en plafondlampen. 

Of met een deelinrichting: De verhuurstyling met alleen maar enkele nieuwe meubelen en accessoires een betere uitstraling te geven. 

Het is onze missie om investeerders en huurders blij te maken!

We richten ons tot expats huurders uit het hogere segment. We scheppen een sfeer die deze doelgroep aanspreekt en leveren de woning binnen 1 week smaakvol aangekleed en volledig turnkey op. Daarmee kun je als verhuurder direct zonder zorgen je huis voor de hoofdprijs verhuren. De nieuwe huurder hoeft alleen zijn koffers te pakken om te verhuizen.

Voor de technische klussen worden we bijgestaan door erkende vakmannen- en vrouwen!

Wat kost het?

De verhuurder investeert vaak een bedrag rond € 15.000,- euro om zijn woning volledig te laten meubileren. De Aanvullende Makelaar legt de nadruk liever op de portemonnee met aandacht voor het milieu. Door hergebruik van meubels en accessoires kunnen we daarom al een studioappartement meubileren rond € 1500,- euro. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie over de kosten.

Klik hier voor een paar voorbeelden van vastgoedpanden die we hebben getransformeerd tot een commercieel succes. 

Wat levert gemeubileerde verhuur op?

  • Kleine investering met groot rendement
  • Als je een kaal appartement laat meubileren, betaalt de huurder gemiddeld een bedrag van zo'n 8 euro per vierkante meter extra
  • Voor een appartement van 70 vierkante meter kan dit oplopen tot 280 euro per maand
  • Huurders uit een hoger segment, zijn door hun hoge inkomen betrouwbare huurders
  • Het gebruik van meubels mag ook doorberekend worden via de servicekosten
  • Waardebepaling (puntentelling) van de woning gaat omhoog
  • Méér punten = méér huuropbrengst.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. We zijn je graag van dienst.

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstyling of voor de inkoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb. Ben je vastgoedondernemer? We zijn je graag van dienst!