Gemeubileerde verhuurstyling

Woningen inrichten voor particuliere woningverhuurders

De Aanvullende Makelaar is gespecialiseerd in verhuurstyling en heeft veel ervaring met aankopen van prachtige, betaalbare interieurs voor woningverhuurders in de regio Amsterdam. 

Woningen inrichten zakelijke markt

Van leeg huurhuis naar volledig ingericht droomhuis

Graag helpen wij particuliere woningverhuurders, vastgoedhandelaren, makelaars en investeerders om hun kale huurwoning(en) een perfecte verhuurstyling inclusief een compleet nieuw interieur te geven. Dit is mogelijk met nieuwe, maar ook met luxe tweedehands meubels en woonaccessoires waardoor het al met een kleine investering mogelijk is. 

''We transformeren elk kaal huurhuis tot een volledig ingericht droomhuis, tot een plek waar huurders uit een hoger segment zich welkom en thuis in zullen voelen''

Wij regelen alles tot in detail

Wij verzorgen de verhuurstyling, van A tot Z. Wij weten precies wat er bij gemeubileerde verhuur in de woning dient te staan en waar we hoge kwaliteit spullen voordelig kunnen kopen. Wij kunnen je helpen met een totale inrichting: Van een goed uitgeruste eet- en zithoek, slaapkamer en kasten. Tot aan bedlinnen, badlakens, gordijnen, keukengerei en huishoudelijke apparatuur. Tot aan het sauzen van muren en het ophangen van gordijnen en plafondlampen. Of met een deelinrichting: De verhuurstyling met behulp van slechts enkele nieuwe meubelen en accessoires een betere uitstraling te geven. 

Voordelen gemeubileerd (ver)huren

Wij richten ons vooral tot expats huurders uit een hoger segment. We creëren een sfeer die deze doelgroep aanspreekt en leveren de woning binnen 1 week sfeervol aangekleed en volledig turn-key op. Daarmee kun je als verhuurder direct zonder zorgen jouw huis voor de hoofdprijs verhuren. De nieuwe huurder hoeft enkel zijn koffers te pakken om te verhuizen.

Voor de technische klussen worden we bijgestaan door een netwerk van klusjesmannen, aannemers, architecten, verhuizers, schilders en schoonmakers.

Wat kost het om een woning te laten meubileren?

Voor een studio appartement kunnen wij al een complete inboedel aanbieden rond 1500 euro. Voor de verhuurstyling rekenen wij € 45,- per uur. O ja, je betaalt pas bij een succesvolle verhuur. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie over de kosten. Klik hier voor een paar voorbeelden van objecten die wij hebben getransformeerd tot een commercieel succes. 

Wat levert gemeubileerde verhuur op?

  • Kleine investering met groot rendement
  • Als je een kaal appartement laat meubileren, betaalt de huurder gemiddeld een bedrag van zo'n 8 euro per vierkante meter extra
  • Voor een appartement van 70 vierkante meter kan dit oplopen tot 280 euro per maand
  • Huurders uit een hoger segment, zijn door hun hoge inkomen betrouwbare huurders
  • Het gebruik van meubels mag ook doorberekend worden via de servicekosten
  • Waardebepaling (puntentelling) van de woning gaat omhoog
  • Méér punten = méér huur.

Lijkt het je wel interessant om een woning door ons te laten meubileren? Of wil je meer over onze dienstverlening weten? 

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstylingwoningfotografiegastvrouw open huismeubelverhuur of voor de aankoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb. Ben je makelaar in de regio Amsterdam? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!