Méér winst door gemeubileerde verhuur!

Vastgoed investeerders opgelet! Heb je één beleggingspand of zelfs meer beleggingspanden die je verhuurd, bijvoorbeeld kaal of gestoffeerd, en wil je meer huurinkomsten realiseren? De Aanvullende Makelaar richt vastgoedpanden in tegen lage kosten. We hebben ruime ervaring met inkopen van prachtige, betaalbare interieurs voor woningverhuurders in heel Nederland, van grote stad tot kleine kern. 

Woningen inrichten zakelijke markt

Investeringspanden meubileren tegen lage kosten 

Graag helpen we particuliere woningverhuurders, investeerders, vastgoedbeheerders, verhuurmakelaars en ondernemers om hun kale of gestoffeerde vastgoedpand(en) een perfecte verhuurpresentatie inclusief een compleet nieuw interieur te geven. Dit is mogelijke met nieuwe, maar ook met luxe tweedehands meubels en woonaccessoires waardoor het meubileren van je vastgoedbelegging al met een kleine investering uitvoerbaar is. 

''We transformeren elk kaal huurhuis tot een volledig ingericht droomhuis, tot een plek waar huurders uit een hoger segment zich welkom en thuis in zullen voelen''

We regelen de meubilering tot in detail

We verzorgen de verhuurpresentatie, van A tot Z. We weten precies wat er bij gemeubileerde verhuur in de woning moet staan en waar we hoge kwaliteit spullen voordelig kunnen kopen. 

We kunnen je helpen met een totale inrichting: Van een goed uitgeruste eet- en zithoek, slaapkamer en kasten. Tot aan bedlinnen, badlakens, gordijnen, keukengerei en huishoudelijke apparatuur. Tot aan het sauzen van muren en het ophangen van gordijnen en plafondlampen. 

Of met een deelinrichting: De verhuurstyling met alleen maar enkele nieuwe meubelen en accessoires een betere uitstraling te geven. 

Van leeg huurhuis naar volledig ingericht droomhuis

We richten ons tot expats huurders en Young professionals. We creëren een sfeer die deze doelgroep aanspreekt en leveren de woning binnen 1 week smaakvol aangekleed en volledig turn-key op. Daarmee kun je als verhuurder direct zonder zorgen je huis voor de hoofdprijs verhuren. De nieuwe huurder hoeft alleen zijn koffers te pakken om te verhuizen.

Voor de technische klussen worden we bijgestaan door erkende vakmannen- en vrouwen!

Wat kost het?

De verhuurder investeert vaak een bedrag rond € 15.000,- euro om zijn woning volledig te laten meubileren. De Aanvullende Makelaar legt de nadruk liever op de portemonnee met aandacht voor het milieu. Door hergebruik van meubels en accessoires kunnen we daarom al een studioappartement meubileren rond € 1500,- euro. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie over de kosten.

Klik hier voor een paar voorbeelden van vastgoedpanden die we hebben getransformeerd tot een commercieel succes. 

Wat levert gemeubileerde verhuur op?

  • Kleine investering met groot rendement
  • Directe aanpak, snel resultaat, tegen lage kosten
  • Als je een kaal appartement laat meubileren, betaalt de huurder gemiddeld een bedrag van zo'n 8 euro per vierkante meter extra
  • Voor een appartement van 70 vierkante meter kan dit oplopen tot 280 euro per maand
  • Huurders uit een hoger segment, zijn door hun hoge inkomen betrouwbare huurders
  • Het gebruik van meubels mag ook doorberekend worden via de servicekosten
  • Waardebepaling (puntentelling) van de woning gaat omhoog
  • Méér punten = méér huuropbrengst.

Wil je ook méér winst uit je vastgoed halen? Of heb je nog vragen?

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstylingwoningfotografiegastvrouw open huismeubelverhuur of voor de aankoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb. Ben je makelaar in de regio Amsterdam? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!