Meubelverhuur

Inrichting voor vastgoedbeleggers

Meubelverhuur! Comfortabel, stijlvol en doordacht!

Of het nu een lege modelwoning betreft, een leeg vakantiehuis of een lege projectwoning; leegstaande vastgoedpanden trekken minder kijkers en brengen minder winst op dan gemeubileerde. Wil je meubels huren om een vastgoedobject tijdelijk mee aan te laten kleden? De Aanvullende Makelaar levert snel een tof interieur voor elke ruimte.

Meubelverhuur tijdelijke inrichting
''Een goed gemeubileerde woning oogt groter en brengt meer winst op''

Binnen no-time meubileren wij een woning

De Aanvullende Makelaar heeft een grote collectie meubels en woonaccessoires in eigen beheer. Hierdoor zijn we in staat om een kaal woonhuis, studio of appartement snel smaakvol te meubileren met flexibele huurperiodes tot (huur)koop van meubels. Bij ons kun je ook losse meubels of losse woonaccessoires huren. We zorgen ervoor dat de door jou gekozen meubels op locatie worden geleverd, we zetten alle spullen op de juiste plek en maken de woning verkoopklaar. 

Meubels huren voor een betere presentatie

Het huren van tijdelijk meubilair is vooral geschikt wanneer je een kaal woonhuis te koop gaat zetten. In een kale woning kan de potentiële koper zich vaak niet inbeelden wat de mogelijkheden van de ruimten zijn en hoe ze het kunnen inrichten. Bovendien maakt een leeg huis weinig indruk op Funda of tijdens een bezichtiging. 

Liever meubels kopen?

Naast de verhuur van meubels biedt De Aanvullende Makelaar ook de mogelijkheid om meubels te kopen. Wil je liever meubels kopen? Ook dan kan je bij ons terecht. Je kan kiezen tussen koop of (huur)koop. Ideaal voor woningverhuurders. Klik hier voor meer informatie. 

Wat kost het om meubels te huren?

Wij hebben een uitgebreid assortiment voor elk budget en iedere interieurstijl. Je kunt bij ons los meubilair huren. Ons budget meubelpakket kost rond 350 euro per maand. Voor de styling rekenen we € 35,- per uur. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie over de kosten. Klik hier voor een paar voorbeelden van huizen die wij hebben ingericht.

Wat levert het op?

  • Betere woningpresentatie  
  • Meubels huren is makkelijk, snel én voordelig
  • Meer kijkers = betere onderhandelingspositie
  • Snellere verkoop/verhuur
  • Méér winst/minder stress/beste prijs

Wil je ook méér winst uit de verkoop van je woning halen? Of heb je nog vragen?  

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstylingOpen Huis Presentatie, fotostyling of voor de inkoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb. Ben je vastgoedbelegger in de regio Amsterdam? We zijn je graag van dienst. 

Voor

Na