Meubelverhuur

Specialist in vastgoedpresentatie

Meubelverhuur

Of het nu een lege modelwoning betreft, een leeg koophuis of een lege projectwoning; leegstaande panden verkopen minder goed dan gemeubileerde en brengen minder winst op. In een lege woning kan de potentiële koper zich vaak niet inbeelden wat de mogelijkheden van de ruimten zijn en hoe ze het kunnen inrichten. Bovendien maakt een leeg huis weinig indruk op Funda of tijdens een bezichtiging. Wilt u meubels huren om uw lege woning tijdelijk mee aan te kleden? De Aanvullende Makelaar verzorgt snel een tijdelijk interieur voor elke ruimte. 

Meubelverhuur tijdelijke inrichting
''Een goed gemeubileerde woning oogt groter en brengt meer winst op''

Binnen no-time een complete inrichting

De Aanvullende Makelaar maakt onderdeel uit van een landelijk meubelverhuurbedrijf ‘House of KIKI-meubelverhuur’. Hierdoor beschikken wij binnen 48 uur over een compleet nieuwe inboedel voor een gehele woning met flexibele huurperiodes van één week tot onbepaalde tijd. Bij De Aanvullende Makelaar kunt u ook losse meubels huren of meubels kopen. 

Voor wie?

Het huren van tijdelijk meubilair is vooral geschikt verkopers die een leegstaande (model)woning te koop aanbieden. Zoekt u een interieur voor een woning die te huur staat? Wij bieden ook complete inboedels te koop aan tegen scherpe tarieven. Klik hier voor meer informatie. 

Wat zijn onze kosten?

Bij ons huurt u al een budget meubelpakket rond 350 euro per maand. De kosten voor meubelhuur hangen verder af van de kwaliteit van de meubels en van het aantal in te richten vertrekken. Voor de styling rekenen we € 45,- per uur. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie over de kosten. Klik hier voor een paar voorbeelden van huizen die wij hebben ingericht.

Wat levert het op?

  • Perfecte woningpresentatie 
  • Een gemeubileerde woning oogt groter en verkoopt beter
  • Positieve invloed op verkoop en levert hogere koopprijs op
  • Meer kijkers = betere onderhandelingspositie
  • Snellere verkoop/verhuur
  • Meer winst/minder stress/beste prijs

Wilt u meer over onze dienstverlening weten? Of heeft u nog vragen?  

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstylinggastvrouw open huis, woningfotografie of voor de aankoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb. Bent u makelaar in de regio Amsterdam? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!