Meubelverhuur(koop)

Specialist in vastgoedpresentatie

Meubelverhuur(koop)

Of het nu een lege modelwoning betreft, een leeg vakantiehuis of een lege projectwoning; leegstaande vastgoedpanden trekken minder kijkers en brengen minder winst op dan gemeubileerde. Wil je meubels huren om een vastgoedobject tijdelijk mee aan te laten kleden? De Aanvullende Makelaar is dé specialist en levert snel een tof interieur voor elke ruimte.

Meubelverhuur tijdelijke inrichting
''Een goed gemeubileerde woning oogt groter en brengt meer winst op''

Binnen no-time een complete inrichting

De Aanvullende Makelaar maakt onderdeel uit van een landelijk meubelverhuurbedrijf ‘House of KIKI-meubelverhuur’. Hierdoor beschikken wij binnen 48 uur over een compleet nieuwe inboedel voor een gehele woning met flexibele huurperiodes tot (huur)koop van meubels. Bij ons kan je ook losse meubels en woonaccessoires huren. Wij zorgen ervoor dat de door jou gekozen meubels op locatie worden geleverd en gemonteerd.

Meubelverhuur. Voor wie?

Het huren van tijdelijk meubilair is vooral geschikt wanneer je tijdelijk een woonhuis wilt laten inrichten. In een lege woning kan de potentiële koper zich vaak niet inbeelden wat de mogelijkheden van de ruimten zijn en hoe ze het kunnen inrichten. Bovendien maakt een leeg huis weinig indruk op Funda of tijdens een bezichtiging. 

Liever meubels kopen?

Naast de verhuur van meubels biedt De Aanvullende Makelaar ook de mogelijkheid om meubels te kopen. Wil je liever meubels kopen? Ook dan kan je bij ons terecht. Je kan kiezen tussen koop of (huur)koop. Ideaal voor woningverhuurders. Klik hier voor meer informatie. 

Wat kost meubelverhuur?

Wij hebben een uitgebreid assortiment voor elk budget en iedere interieurstijl. Je kunt bij ons los meubilair huren, maar je kunt ook kiezen voor een compleet meubelpakket. Ons budget meubelpakket kost rond 350 euro per maand. Voor de styling rekenen we € 45,- per uur. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie over de kosten. Klik hier voor een paar voorbeelden van huizen die wij hebben ingericht.

Wat levert het op?

  • Perfecte woningpresentatie  
  • Meubels huren is makkelijk, snel én voordelig
  • Snelle levering
  • Meer kijkers = betere onderhandelingspositie
  • Snellere verkoop/verhuur
  • Meer winst/minder stress/beste prijs

Wil je meer over onze dienstverlening weten? Of heb je nog vragen?  

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstylinggastvrouw open huis, woningfotografie of voor de aankoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb. Ben je makelaar in de regio Amsterdam? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!