Meubelverhuur(koop)

Specialist in vastgoedpresentatie

Tijdelijk meubels huren (kopen) voor uw woning

Of het nu een lege modelwoning betreft, een leeg koophuis of een lege projectwoning; leegstaande panden verkopen/verhuren minder goed dan gemeubileerde en brengen minder winst op. In een lege woning kan de potentiële koper zich vaak niet inbeelden wat de mogelijkheden van de ruimten zijn en hoe ze het kunnen inrichten. Bovendien maakt een leeg huis weinig indruk op Funda of tijdens een bezichtiging. Wil je meubels huren om tijdelijk een woning mee aan te kleden, meubels kopen of een woning laten stylen? De Aanvullende Makelaar is dé specialist en laat ieder type woning er met zo min mogelijk budget op zijn mooist uitzien.

Meubelverhuur tijdelijke inrichting
''Een goed gemeubileerde woning oogt groter en brengt meer winst op''

Binnen no-time een complete inrichting

De Aanvullende Makelaar maakt onderdeel uit van een landelijk meubelverhuurbedrijf ‘House of KIKI-meubelverhuur’. Hierdoor beschikken wij binnen 48 uur over een compleet nieuwe inboedel voor een gehele woning met flexibele huurperiodes tot (huur)koop van meubels. 

Meubelverhuur. Voor wie?

Het huren van tijdelijk meubilair is vooral geschikt wanneer je tijdelijk een woonhuis wil laten inrichten. Ben je een woningverhuurder en wil je liever meubels kopen? Naast de verhuur van meubels biedt De Aanvullende Makelaar ook de mogelijkheid om meubels te kopen. Je kan kiezen tussen koop of (huur)koop. Ideaal voor woningverhuurders. Klik hier voor meer informatie. 

Wat kost het om tijdelijk meubels te huren?

Wij hebben een uitgebreid assortiment voor elk budget en iedere interieurstijl. Je kunt bij ons los meubilair huren, maar je kunt ook kiezen voor een compleet meubelpakket. Ons budget meubelpakket kost rond 350 euro per maand. Voor de styling rekenen we € 45,- per uur. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie over de kosten. Klik hier voor een paar voorbeelden van huizen die wij hebben ingericht.

Wat levert het op?

  • Perfecte woningpresentatie  
  • Uitgebreid assortiment voor elk budget en iedere interieurstijl
  • Flexibele huurperiodes 
  • Huur, huurkoop of koop van meubels, het kan allemaal bij De Aanvullende Makelaar
  • Snelle levering
  • Inclusief levering en montage
  • Meer kijkers = betere onderhandelingspositie
  • Snellere verkoop/verhuur
  • Meer winst/minder stress/beste prijs
  • Gegarandeerd de beste prijs.

Wil je meer over onze dienstverlening weten? Of heb je nog vragen?  

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstylinggastvrouw open huis, woningfotografie of voor de aankoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb. Ben je makelaar in de regio Amsterdam? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!