">

Open Huis Presentatie

Specialist in woningpresentatie

Open Huis Presentatie!

Twee keer per jaar vindt de NVM Open Huizen Dag plaats. Een open huisbezoek is laagdrempelig en is de ideale manier om op één dag een groot aantal potentiële woningzoekenden te bereiken. De presentatie van een woning moet tijdens de bezichtigingen wel perfect zijn. Door het inzetten van een optimale presentatie zorgen wij dat meer mensen de woning willen en is er een grotere kans op de beste verkoopprijs. 

Gastvrouw open huis Amsterdam of bezichtiging

Een succesvolle bezichtiging begint met een perfecte presentatie

Organiseer je als makelaar of als particuliere verkoper een open huis, dan is optimale woningpresentatie van groot belang. Dit vergroot de kans dat geïnteresseerde kijkers een (hoger) bod uitbrengen. De Aanvullende Makelaar kan ter voorbereiding van een open huis de woning sfeervol stylen en klaar maken voor de open dag. Als verkoopcoach kunnen wij daarna zelf kijkers ontvangen en de rondleidingen verzorgen. Dit heeft als voordeel dat wij precies de pluspunten van de woning kennen en kijkers echt iets te vertellen hebben.  

"De Aanvullende Makelaar weet precies waar woningzoekenden tijdens een Open Huis bezichtiging op letten’’

Wanneer er veel interesse voor een huis is, kan De Aanvullende Makelaar ook een open huis organiseren die los staat van de landelijke Open Huizen Dag. Het grote voordeel hiervan is dat wij slechts één keer de presentatie van de woning in orde hoeven maken. Zo kunnen kijkers écht het beste beeld krijgen van de woning voordat ze gaan bieden. Na elke bezichtiging volgt er een terugkoppeling en wordt deze met je besproken.

Wat kost het?

Wij rekenen voor het verzorgen van een perfecte Open Huis presentatie voor een studio, appartement of woonhuis tussen € 100,- en € 150,-. We zijn ook inzetbaar 's avonds of in het weekend. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie over de kosten. O ja, je betaalt bij ons pas nadat de woning verkocht is. 

Wat levert het op?

  • Een perfecte woningpresentatie
  • Woning steekt er bovenuit op Funda tussen vergelijkbare huizen 
  • Omdat de woning opvalt, zorgen wij dat meer mensen de woning zien
  • Meer kijkers krijgen de beste indruk van jouw woning
  • Meer kijkers = betere onderhandelingspositie = meer kans op hogere prijs
  • Meer winst & minder stress & beste prijs

Wil je ook méér winst uit je Open Huis halen? Of heb je nog vragen?

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529 

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstyling, fotostylingmeubelverhuur of voor de inkoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb