">

Verkoopcoach

Specialist in woningpresentatie

Verkoopcoach

Twee keer per jaar vindt de NVM Open Huizen Dag plaats. Een open huisbezoek is laagdrempelig en is de ideale manier om op één dag een groot aantal potentiële woningzoekenden te bereiken. De presentatie van een woning moet tijdens de bezichtigingen wel perfect zijn. Wij zijn inzetbaar als verkoopcoach en kunnen de woning klaarmaken voor de open dag. Wij verzorgen ook losse bezichtigingen, wanneer hetjou en de potentiële koper(s) uitkomt. Ook 's avonds of in het weekend! 

Gastvrouw open huis Amsterdam of bezichtiging

Een succesvolle bezichtiging begint met een perfecte presentatie

Organiseer je als makelaar of als particuliere verkoper een open huis, dan is optimale woningpresentatie van groot belang. Dit vergroot de kans dat geïnteresseerde kijkers een (hoger) bod uitbrengen. De Aanvullende Makelaar kan ter voorbereiding van een open huis de woning sfeervol stylen en klaar maken voor de open dag. Als verkoopcoach kunnen wij daarna zelf kijkers ontvangen en de rondleidingen verzorgen. Dit heeft als voordeel dat wij precies de pluspunten van de woning kennen en kijkers echt iets te vertellen hebben.  

"Een ervaren verkoopcoach kan goed onderhandelen en weet precies waar woningzoekenden tijdens een bezichtiging op letten’’

Wanneer er veel interesse voor een huis is, kan De Aanvullende Makelaar ook een open huis organiseren die los staat van de landelijke Open Huizen Dag. Het grote voordeel hiervan is dat wij slechts één keer de woning verkoopklaar hoeven maken. Na elke bezichtiging volgt er een terugkoppeling en wordt deze met je besproken.

Wat zijn onze kosten?

Ons verkoop tarief is € 35,- per uur. Per losse bezichtiging rekenen wij € 45,- per bezichtiging. Voor de styling rekenen we € 45,- per uur. Kies je voor ons all-in bezichtigingenpakket dan betaal je rond 200 euro, voor de bezichtiging(en), inclusief een fotoshoot en 2 of 3 uur styling. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie over de kosten. 

Wat levert het op?

  • Een perfecte woningpresentatie
  • Je hoeft zelf niet aanwezig te zijn op de dag van de bezichtiging of open huis
  • Woning steekt er bovenuit op Funda tussen vergelijkbare huizen 
  • Kijkers krijgen de beste indruk van jouw woning>hogere biedingen
  • Meer kijkers = betere onderhandelingspositie
  • Snellere verkoop/verhuur
  • Meer winst/minder stress- en beste prijs
  • O ja, je betaalt pas bij een succesvolle verkoop of verhuur

Wil je meer over onze dienstverlening weten? Of heb je nog vragen?

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529 

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstyling, woningfotografiemeubelverhuur of voor de aankoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb. Ben je makelaar in de regio Amsterdam? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!