Fotostyling

Specialist in vastgoedpresentatie

Fotostyling!

Een fotoreportage van een te koop of te huur staande woning, is het allereerste onderdeel waar een woningzoekende tijdens zijn huizenjacht mee in aanraking komt. Op basis van aantrekkelijke foto’s op bijvoorbeeld Funda wordt binnen een paar seconden besloten om een huis wel of juist niet te gaan bezichtigen. Met interieurstyling door De Aanvullende Makelaar maak je meteen een goede indruk.  

Professionele foto's huis voor verkoop/verhuur

Styling voor de Funda Fotoshoot

Een aantrekkelijke woningpresentatie is het allerbelangrijkste onderdeel van een fotoshoot wanneer je je woning te koop of te huur zet. Daarom stylen we de woning, direct voor het maken van de foto reportage. Doordat de foto's genomen worden direct na de styling komen de woonruimtes het beste tot zijn recht in een professionele fotoreportage, waarbij we de nadruk leggen op de pluspunten van het huis. 

''Interieurfotografie is het meest bekeken onderdeel van een woningpresentatie''

Voor een optimale presentatie gebruiken we mooie woonaccessoires uit onze eigen collectie.  Deze worden voor de fotoshoot door onze stylisten op de juiste plek gezet voor een perfecte fotopresentatie. Zo weet je zeker dat de advertentie van je woning er op zijn best uitziet op Funda en alle overige huizensites in Nederland. 

Wat zijn onze kosten?

We stylen de woning voor € 75,-. Een professionele fotoreportage van ongeveer 20- 24 foto’s in hoge resolutie kost € 125,-. De prijs is inclusief selectie, beeldbewerking en aanleveren binnen twee dagen. De foto’s zijn direct klaar voor gebruik op Funda. Op onze tarievenpagina vind je meer informatie over de kosten.

Wat levert het op?

  • Krachtige marketingfoto’s voor verkoop, verhuur of andere publicaties
  • Woning steekt er bovenuit op Funda
  • Meer kijkers = betere onderhandelingspositie
  • Snellere verkoop / verhuur
  • Meer winst / minder stress / beste prijs

Zelf doen of De Aanvullende Makelaar inhuren?

Wij geloven in de kracht van samenwerken. De Aanvullende Makelaar streeft naar een sterke driehoeksverhouding tussen huiseigenaren, de makelaar en onszelf als expert op het gebied van woningpresentatie. We bieden makelaars de mogelijkheid om klanten een totaalpakket te bieden. Door samen te werken, is een woning in no-time geheel verhuurklaar en gemeubileerd. Fijn voor u als huiseigenaar én bovendien hebben innovatieve makelaars hiermee een onderscheidende factor in handen.

Wil je ook méér winst uit de verkoop of verhuur van je vastgoed halen? Of heb je nog vragen? 

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstyling, Open Huis Presentatie, meubelverhuur of voor de inkoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb