Overige dienstverlening

Specialist in vastgoedpresentatie

Extra diensten

Kamer inrichten voor verhuur op Airbnb

Wilt u al een tijdje een Airbnb beginnen? De Aanvullende Makelaar helpt u graag om een kamer in te richten of te restylen voor verhuur op Airbnb. Wij zorgen voor een sterke presentatie, zodat deze veel aandacht krijgt en dus veel boekingen. Hierbij komt het mooi uit dat wij de kamer direct na de verhuurstyling fotograferen en voor u online kunnen zetten.

Opruimservice

De Aanvullende Makelaar beschikt over opruimservice. In overleg kunnen wij woningen, kamers en bedrijfsobjecten opruimen en bovendien ook ontruimen. Ongewenste spullen worden opgeslagen of worden weggebracht naar de kringloop. Na de ontruiming kan de woning verkoop- of verhuurklaar worden gemaakt.

Meubelopslag

Staan er in de woning te veel spullen en staat dit een goede woningpresentatie in de weg? Dan is het mogelijk om deze spullen tijdelijk op te slaan in de eigen meubelopslag van De Aanvullende Makelaar.

Schoonmaakservice 

De Aanvullende Makelaar beschikt over een eigen schoonmaakdienst. Onze schoonmakers kunnen ingezet worden om uw woning spic en span te maken voor een open dag of voor de oplevering. 

Verhuiscoach

Verhuizen zonder stress? De Aanvullende Makelaar kan het gehele verhuistraject regelen; van de woning op- en ontruimen tot aan de styling en inrichting van de nieuwe woning. Op deze manier heeft u geen omkijken naar uw oude woning. Het leegmaken en de oplevering hiervan kan De Aanvullende Makelaar volledig van u overnemen wat u veel tijd en stress bespaart.

Projectbegeleiding

De Aanvullende Makelaar is inzetbaar als projectbegeleider, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Dit betekent dat wij het gehele vastgoedproject begeleiden. Vanaf de aankoop tot aan de renovatie en inrichting van het vastgoedobject.

Administratieservice, beheer

Wilt u als verhuurder tijdrovende zaken, zoals het opstellen van huurcontracten, uit handen geven? U kunt De Aanvullende Makelaar inschakelen als tussenpersoon voor het beheer van uw huurwoning(en) in de regio Amsterdam.

Klusservice

De Aanvullende Makelaar werkt nauw samen met diverse klusbedrijven. Dit biedt u als voordeel dat u tijdens een renovatie of ander klusproject één aanspreekpunt heeft. De Aanvullende Makelaar kan optreden als bemiddelaar of worden ingehuurd als projectleider voor grote of kleine verbouwingen om een woning verkoop/verhuurklaar te maken.

Shopping

De Aanvullende Makelaar kan helpen bij het zoeken en kopen van specifieke meubels, verlichting en woonaccessoires. Ook als u slechts één item wilt vervangen of kopen, kan onze shopping service helpen kiezen. Dit scheelt u veel tijd, omdat wij precies weten waar we mooie spullen kunnen kopen tegen scherpe tarieven.

Afsluiten energie of internet

Voor totale ontzorging kan De Aanvullende Makelaar ook energiecontracten afsluiten en zorgen voor werken internet. Wij weten exact welke partijen de meest voordelige tarieven en voorwaarden hanteren en nemen je graag al het uitzoekwerk uit handen. Zo is jouw (verhuurhuur)woning écht instap klaar.

Wil je weten wat De Aanvullende Makelaar voor de presentatie van jouw vastgoed(portefeuille) kan beteken? 

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar ook in voor verkoopstylinggastvrouw open huismeubelverhuur, woningfotografie of voor het inrichten van een beleggerswoning

Bekijk hier onze tarievenlijst voor meer informatie over de kosten.