Aanvullende dienstverlening

Specialist in vastgoedpresentatie

Aanvullende dienstverlening

Kamer inrichten voor verhuur op Airbnb

Wil je al een tijdje een Airbnb beginnen? De Aanvullende Makelaar helpt je graag om een kamer of bijvoorbeeld een vakantiehuis in te richten en te stylen voor (vakantie)verhuur. Wij zorgen voor een sterke presentatie, zodat deze veel aandacht krijgt en dus veel boekingen. Hierbij komt het mooi uit dat we de kamer direct na de verhuurstyling fotograferen en online kunnen zetten.

Opruim- en Ontruimservice

Elke presentatie begint met opruimen en slim opbergen van spullen in een ruimte. Wij zorgen voor rust en overzicht zodat de woning groter oogt. In overleg kunnen wij je vastgoedpand of woonhuis ook ontruimen. Ontruimen van een woning is vaak stressvol, soms emotioneel en kost altijd te veel tijd. De Aanvullende Makelaar kan je volledig ontzorgen: ongewenste spullen worden opgeslagen of worden weggebracht naar de kringloop. Na de ontruiming maken wij de woning verkoop- of verhuurklaar.

Geconditioneerde meubelopslag

Staan er in de woning te veel spullen en staat dit een goede woningpresentatie in de weg? Of heb je een inboedelopslag tijdens verbouwing of verhuizing nodig? Dan is het mogelijk om je goederen droog op te slaan in onze geconditioneerde meubelopslag. 

Schoonmaakservice 

De Aanvullende Makelaar werkt met meerdere schoonmakers samen om jouw woning zo snel mogelijk spic en span te maken voor een bezichtiging. 

Verhuiscoach

Verhuizen zonder stress? De Aanvullende Makelaar kan het gehele verhuistraject regelen. Op deze manier heb je geen omkijken naar de oude woning. Het leegmaken en de oplevering van de oude woning kan De Aanvullende Makelaar volledig van jou overnemen wat je veel tijd en stress bespaart. De woning maken wij daarna verhuur- of verkoopklaar.

Projectbegeleiding

De Aanvullende Makelaar is inzetbaar als projectbegeleider, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Dit betekent dat we het gehele vastgoedproject begeleiden. Vanaf de aankoop van bijvoorbeeld een beleggerswoning tot aan de renovatie, styling en inrichting daarvan.

Huurcontract opstellen

Wil je als verhuurder tijdrovende zaken, zoals het opstellen van huurcontracten, uit handen geven? Je kan De Aanvullende Makelaar ook inschakelen voor het opstellen van een huurovereenkomst voor een vast bedrag.

Klusservice

Wij werken met meerdere klusbedrijven samen, om volgens je wens de woning zo snel mogelijk verkoop/verhuurklaar te maken. Denk hierbij aan: timmerklussen, het ophangen van lampen, het plaatsen van keukenblokken, het leggen van laminaatvloeren. Dit biedt je als voordeel dat je maar één aanspreekpunt hebt. De Aanvullende Makelaar kan ook worden ingehuurd als projectleider voor grote of kleine verbouwingen.

Shopping

De Aanvullende Makelaar kan helpen bij het zoeken en kopen van specifieke meubels, verlichting en woonaccessoires. Ook als je slechts één item wilt vervangen of kopen, kan onze shopping service helpen kiezen. Dit scheelt je veel tijd, omdat wij precies weten waar we mooie spullen kunnen kopen tegen fijne prijzen.

Afsluiten energiecontract

Voor totale ontzorging kan De Aanvullende Makelaar ook een energiecontract voor je afsluiten en de aanvraag doen voor internet. Wij weten exact welke partijen de meest voordelige tarieven en voorwaarden hanteren en nemen je graag al het uitzoekwerk uit handen. Zo is jouw (verhuurhuur)woning écht instap klaar.

Wil je weten wat De Aanvullende Makelaar voor de presentatie van jouw vastgoed(portefeuille) kan beteken? 

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar ook in voor verkoopstylinggastvrouw open huismeubelverhuur, woningfotografie of voor het inrichten van een beleggerswoning

Bekijk hier onze tarievenlijst voor meer informatie over de kosten.