Diensten

Inrichting voor vastgoedbeleggers

Haal méér winst uit je vastgoed met De Aanvullende Makelaar!

De Aanvullende Makelaar is gespecialiseerd in renoveren, inrichten en presenteren van vastgoed, zowel voor particuliere als voor zakelijke investeerders. We geloven dat een aantrekkelijke presentatie de prijs van vastgoed aanzienlijk verhoogt. Wil je ook méér winst uit de verkoop of verhuur halen? Maak hier een afspraak voor een gratis intake. Of bel ons: 06-10252529!

Inrichten van gerenoveerde woningen voor de vastgoedverhuurder!

Verhuur-klaar maken

Wil je meer huurinkomsten realiseren? Wij zijn specialist in het bij elkaar sprokkelen van complete woninginrichtingen voor woningverhuurders.

Huis stylen voor verkoop

Verkoop-klaar maken

Meer winst uit de (door)verkoop van je vastgoedpand halen? Dan is de keuze voor verkoopstyling een slimme investering!

Meubelverhuur lege woningen

Meubelverhuur

Meer winst uit een kale woning halen? We meubileren je pand snel met toffe meubels en woonaccessoires tegen lage kosten. 

Gastvrouw Open Huis Amsterdam

Open Huis klaar maken

We maken je pand helemaal klaar voor het Open Huis. Met extra decoratie geven we je woning een exclusieve look.  Zo heb je een grotere kans op de beste prijs. 

Professionele woningfotografie

Foto-klaar maken

Een succesvolle fotoshoot start altijd met een perfecte woningpresentatie. We maken je pand helemaal klaar voor de fotoshoot met extra accessoires!

Opruimcoach

Aanvullende diensten

Wij bieden voor totale ontzorging ook diensten aan zoals: opruimservice, projectbegeleiding of we regelen een energie- en wateraansluiting. 

  Neem contact op

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. We zijn je graag van dienst.