Diensten

Specialist in vastgoedpresentatie

Onze dienstverlening: Meerwaarde voor jouw vastgoed!

De Aanvullende Makelaar is gespecialiseerd in stylen, fotograferen en inrichten van vastgoed, zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Wij geloven dat een aantrekkelijke presentatie de prijs van vastgoed aanzienlijk verhoogt. Wil je meer over onze dienstverlening weten? Of heb je nog vragen? Maak hier een afspraak. Of bel ons: 06-10252529!

Huis stylen voor verkoop

Verkoopstyling

Wil je jouw huis voor de beste prijs verkopen? Dan is de keuze voor verkoopstyling door De Aanvullende Makelaar een slimme investering!

Professionele woningfotografie

Woningfotografie

Een succesvolle verkoop start met een perfecte woningpresentatie. Een perfecte woningpresentatie start met de mooiste foto's van jouw huis.  

Gastvrouw Open Huis Amsterdam

Gastvrouw Open Huis

Verkoopcoach nodig? Wij zijn gecertificeerd verkoopcoach en leiden bezoekers graag rond in jouw woning, ook 's avonds of in het weekend.

Meubelverhuur lege woningen

Meubelverhuur(koop)

Een lege woning levert minder winst op. Wij regelen snel een (tijdelijke) woninginrichting tegen een laag tarief. Van basis tot exclusief.

Inrichten van gerenoveerde woningen voor de vastgoedverhuurder!

Gemeubileerde verhuurstyling

Wil je meer huurinkomsten realiseren? Wij zijn specialist in het bij elkaar sprokkelen van complete woninginrichtingen voor woningverhuurders.

Opruimcoach

Aanvullende diensten

Wij bieden voor totale ontzorging ook diensten aan zoals: opruimservice, projectbegeleiding of we regelen een energie- en wateraansluiting. 

  Neem contact op

Wij kijken ernaar uit om met de presentatie van jouw vastgoed aan de gang te gaan. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.